МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ

Можете да заплатите пратката си в брой на куриера, като изберете опцията НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, когато завършвате поръчката си или да платите с дебитна/кредитна карта онлайн – в този случай, изберете опцията БАНКОВА КАРТА.

За връщане на стока и платени суми, прочетете раздел Общи Условия.

НАЧИН НА ДОСТАВКА

Доставка до адрес или офис на куриерски фирми Спиди. Поръчките, изпратени със Спиди, могат да бъдат доставени както до офис, така и до адрес, който е удобен за Вас.

Безплатна доставка на място в салона: Може да направите поръчка онлайн и да я получите в нашия салон Hair by Mi, намиращ се в х-л Триада, без да плащате за транспорт.

*Пратки се изпращат единствено в рамките на България

Време за доставка
Поръчки, направени до 16:00 часа в периода понеделник-петък, се доставят на следващия работен ден. Поръчки, направени в петък след 16:00 ч., събота и неделя, се обработват и изпращат в понеделник и се доставят във вторник.

Изисквания за доставки с фиксиран час и опция преглед се заплащат допълнително съгласно тарифата на куриерската фирма.

*В някои населени места доставки се извършват в определени дни от седмицата. Може да проверите дали Вашият град е сред тях и кога да очаквате куриера тук.

При сгрешен или пропуснат продукт, грешката се поправя и сгрешените продукти се изпращат на същия или следващия работен ден, като разходите по доставката са за сметка на hairbymi.bg.
При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

Цена На Доставка
Цената на доставка с куриерска фирма Спиди е спрямо текущата тарифа на куриерската фирма за поръчки до 100 лв. Над тази сума, доставката е напълно безплатна.

Обработка На Поръчката
След получаване на поръчката, ще се свържем с Вас на посочения телефон за потвърждение и уточняване на подробности.