Какво представляват ваучерите Hair by MI?

Често хората, избират и купуват продукти по препоръка на приятел, прочетена статия в интернет или просто защото са решили, че имат даден проблем. Неправилно избраният продукт може да се окаже не само загуба на пари, но и може да увеличи или дори създаде проблем. 
Като професионалисти, ние от Hair by MI знем, че добрата консултация е единственото правилно решение преди избор на подходящ продукт. Затова ви предлагаме една невероятна възможност да получите подарък от нас безплатна професионална консултация и услуга при поръчка на ваучер за продукти Hair by Mi! 
Да точно така! Закупувате ваучер за продукти на конкретна стойност и освен продуктите получавате страхотна бонус услуга от нас.

Ваучерите Hair by Mi могат да бъдат чудесен подарък изненада за любим човек.

Какви варианти има и какво включват ваучерите Hair by MI?

Ваучер "Луксозен стайлинг" на стойност 80.00 лв. Включва консултация, луксозен стайлинг и продукти на стойност 80,00 лв., подбрани след направената консултация, спрямо нуждите на клиента.

Ваучер "Пълна промяна" на стойност 150.00 лв. Включва консултация, луксозен стайлинг, грим спрямо желаната визия и продукти на стойност 150,00 лв., подбрани след направената консултация, спрямо нуждите на клиента.


Ваучер "Време за мъже" на стойност 60.00 лв. Включва консултация, подстригване и оформяне на брада и продукти на стойност 60,00 лв., подбрани след направената консултация, спрямо нуждите на клиента.

Как да се възползвам от ваучер Hair by MI?

СТЪПКА 1: Избери най-подходящият за теб ваучер за продукти от 3-те възможни варианта.
СТЪПКА 2: Запиши своя час за професионална консултация и услуга на тел: 0897660819.  
СТЪПКА 3: Поръчай своя ваучер: ВЗЕМИ СВОЯ ВАУЧЕР ТУК

Сравнение на продукти